Intrebari frecvente

Intrebari Frecvente

Comanda mea nu a sosit încă. Unde se află?

Dacă comanda ta nu a sosit încă, cel mai bine este să verifici starea comenzii. Poti face acest lucru accesand aceasta pagina. In acest fel poți să îți verifici starea comenzii cu numărul de urmărire primit prin e-mail sau prin intermediul contului tău de client pe site-ul nostru sau urmarind comanda pe pagina firmei de curierat.

Dacă numărul de urmărire nu este disponibil sau nu oferă suficiente informații, te rugăm să ne contactezi prin intermediul formularului de contact sau prin e-mail și vom încerca să te ajutăm să localizezi comanda ta. În unele cazuri, există întârzieri datorate problemelor de transport, dar vom face tot posibilul să te ajutăm să rezolvi problema și să îți livrăm comanda cât mai curând posibil.

Livrați în zilele de sărbători legale?

În general, nu livrăm comenzi în zilele de sărbători legale, iar firmele de curierat nu lucrează în aceste zile. Cu toate acestea, poți plasa comanda oricând dorești, iar noi ne vom ocupa de ea în prima zi lucrătoare după sărbătorile legale. Te vom informa cu privire la timpul estimat de livrare în momentul în care comanda ta este procesată și expediată.

Dacă ai orice întrebări sau îngrijorări cu privire la livrarea comenzii tale în timpul sărbătorilor legale, te rugăm să ne contactezi și vom fi bucuroși să îți oferim asistență suplimentară.

Livrati in zona mea?

Da, livrăm oriunde în România prin intermediul firmelor de curierat. Indiferent de zona în care te afli, vom face tot posibilul să îți livrăm comanda la timp și în siguranță. De obicei, costul de transport poate varia în funcție de distanța și greutatea pachetului, dar acesta va fi afișat în momentul plasării comenzii.

Dacă ai orice întrebări sau nelămuriri cu privire la livrarea comenzii tale în zona ta, te rugăm să ne contactezi și vom fi bucuroși să îți oferim asistență suplimentară.

Este disponibilă livrarea în ziua următoare pentru toate comenzile?

Din păcate, livrarea în ziua următoare nu este întotdeauna disponibilă pentru toate comenzile, însă vom face tot posibilul să livrăm comanda ta cât mai curând posibil. Costurile și opțiunile de livrare disponibile vor fi afișate în momentul plasării comenzii.

În cazul în care ai nevoie urgentă de comanda ta, te rugăm să ne contactezi și vom face tot posibilul să expediem comanda cât mai repede posibil. Cu toate acestea, nu putem garanta livrarea în ziua următoare în toate cazurile.

Aveți nevoie de ajutor?

  • 0750 423 023
  • 0750 423 023
  • hello@pepiniera.neo-web.ro

Urmareste-ne:

Cos de cumparaturi
Sign in

No account yet?

Utilizăm module cookie pentru a vă îmbunătăți experiența pe site-ul nostru. Prin navigarea pe acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor de către noi!
Shop
0 items Cart
Wishlist
My account